Äppelpaj hör verkligen hösten till. Det är farligt gott ihop med vaniljvisp. Detta måste vara höstens godaste fika. När jag gör äppelpaj har jag nog aldrig använt samma recept någon gång. Har du något favoritrecept som du vill dela med dig av?
100 g riktigt rumsvarmt smör, 3 dl mjöl och 1,5-2 dl havregryn och 1 dl strösocker. Blanda ihop till en smet. Smöra en form och lägg på 2 -3 rivna äpplen gärna röda. Strö kanel och ringla lite sirap och sist på med smeten som ska täcka äpplena och in i ugnen 20-25 min i 225 grader. Voila där har du min egenkomponerade knäckäppelpaj. Håll tillgodo! // Ella
Svar: Knasigt. Hos mig är det inga problem och har inte hört att det är fel av nån annan heller.
SvaraRaderaVilket smarrigt tips :-D Kram
SvaraRaderaÅh så gott :D
SvaraRaderaSvar: SÅ mysigt. Har precis suttit och målat i några timmar.
SvaraRadera100 g riktigt rumsvarmt smör, 3 dl mjöl och 1,5-2 dl havregryn och 1 dl strösocker. Blanda ihop till en smet. Smöra en form och lägg på 2 -3 rivna äpplen gärna röda. Strö kanel och ringla lite sirap och sist på med smeten som ska täcka äpplena och in i ugnen 20-25 min i 225 grader. Voila där har du min egenkomponerade knäckäppelpaj. Håll tillgodo! // Ella
SvaraRaderaÅåååå blev verkligen jättesugen på äppelpaj nu. när jag blir frisk ska jag baka!
SvaraRadera