Blåbärspaj på Webern |
Visst blev det en blåbärspaj igår! Vi har många bär kvar, men det kändes skönt att använda en del av bären till en smaskig paj. Vi stoppade aldrig pajen in i ugnen utan den tillagades på webern istället. Det gick så mycket snabbare.
Så smaskigt! |
Självklart serverades vaniljsås till pajen. Så himla gott det var! Vilken tur vi hade, vi kunde äta blåbärspaj även idag. Bästa fikat, ever!
Gott med paj! Tänkte också plocka blåbär i år, men i höst :)
SvaraRaderaSv; tack ^^
Men åh vad gott och det bakade jag också här om dagen! :-D
SvaraRaderaNämen, mumsfilibabba!!
SvaraRaderaDe e så gott me paj :)
SvaraRaderaGud så gott! Längtar tills blåbären mognar även här...
SvaraRaderaåh, paj och vaniljsås kommer alltid vara lika gott.
SvaraRaderaVisst är Blåbärspaj gottit ♡ ...
SvaraRaderaJag gjorde blåbärspaj idag, mums mums :)
SvaraRaderaÅh paj!Så gott!
SvaraRaderaåh, vad gott!
SvaraRaderaGott!
SvaraRaderaÅh så gott med paj. 3 nätter har jag varit en gång i New York, då med en som inte hade varit där. Köpte de som surprise resa till min fd. Hann med allt som jag hade tänkt visa honom. Så klart roligt med flera dagar men man hinner ändå med en massa. :)
SvaraRaderaSer smarrigt ut :)
SvaraRaderaVilken kul idé att tillaga paj på grillen!
SvaraRaderaFy sjutton vad gott det ser ut:D
SvaraRadera