|
Kungälv i höstskrud |
Min pappa har fyllt 79 år , så idag träffades vi (jag och min man, mina bröder med familjer) på Fars Hatt i Kungälv, för att fira honom i efterskott.
|
Smördegshus fyllt med dillstuvade räkor på kryddgrönt |
|
Hjortstek med viltgräddsås, geléfyllt päron och rotfruktsgratäng |
Maten var riktigt god och man blev rejält mätt. Rotfruktsgratängen, som serverades till hjortsteken, var gudomlig. Vi får se till att laga till det själva någon gång.
|
Brorsbarnet älskade sina pannkakor! |
|
Chokladfonduen |
Efter själva maten kunde man njuta av det härliga dessertbordet. Det fanns hur mycket som helst att smaka på. Det fanns såklart några härliga måsten! Som exempelvis chokladfonduen. Mums!
|
Desserterna jag åt |
Och nu är den härliga helgen slut! Men det dröjer ju inte länge innan det är helg igen. Veckorna går så otroligt fort.
Så mycket mums och stort grattis till pappa.
SvaraRaderaDen där förrätten.....mmm.
Vad mysigt med kalas och så mycket gott ni hade :-D Kramis
SvaraRaderaDet var verkligen mycket gotT!
RaderaMen så gott allt såg ut!
SvaraRaderaåh mums vad gott det ser ut!
SvaraRaderaSå mysigt, Fars Hatt är underbart. Bor ni också i Kungälv?
SvaraRaderaNä, vi bor i Lerum. Men jag har anknytning till Kungälv, då jag är född i Ytterby. Min pappa bor i Kungälv och jag har sommarjobbat där.
RaderaSer himla gott ut! :)
SvaraRaderasv: Det var magiskt! ♡
Ser himla gott ut!
SvaraRaderaDet var det!
RaderaDet var farfars kalas. Någon morfar fanns inte med.
SvaraRaderaÅh vad gott
SvaraRadera